Ta emot flera bokningar per tidsblock

Det finns mängder av möjligheter att anpassa din bokningskalender utifrån dina önskemål i Bokningsnavet. Du kan t ex bestämma hur många bokningar du vill ta emot under ett tidsblock. Gör så här.

  1. Beskriv först ditt bokningsobjekt på vanligt sätt genom att fylla i grunduppgifter och spara objektet.
  2. Efter att du sparat objektet går du till Extra Alternativ och väljer … Har Personer. Sedan anger du minimum och maximum antal personer.

Minimum antal personer är det minsta antalet personer som du kräver ska ingå i bokningen. Det kan förstås vara en person, men du kan också ange t ex 2 personer. Då måste bokningen omfatta minst 2 personer.

Maximum antal personer är det mesta antalet personer som du vill ta emot per tidsblock.

Om du markerar “Multiplicera alla kostnader per person” innebär det att hela kostnaden för bokningen (baskostnad och block-kostnad) multipliceras med antalet personer och visas som kostnad i kalendern.

Markerar du “Räkna personer som bokningar” innebär det att varje person betraktas som en bokning. Genom att aktivera den här inställningen kan det vara lättare för dig att hålla koll på att antalet personer inte överstiger din tänkta maxnivå.

Vill du lära dig mer om hur du kan anpassa din bokningssida. Ta en titt på våra hjälpguider och videor under avsnittet support.

Ett tips från oss.

Team Bokningsnavet

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Återställ lösenord